ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

About me

Σύντομο Βιογραφικό

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας με ειδίκευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων. Σπούδασε χορό στη σχολή χορού «Ντιάνα Θεοδωρίδου», όπου εκπαιδεύτηκε σε RAD/ISTD Ballet, ISTD Modern Theatre, Flamenco, Jazz και Tap dance.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια modern contemporary jazz και musical theatre, hip hop /street styles, tap dance/body percussion στο Λονδίνο (Pineapple Studios), τη Βιέννη (ImpulsTanz), τη Νέα Υόρκη (Broadway Dance Centre, Steps on Broadway, Tap City) και το Εδιμβούργο.

Είναι qualified tutor των πτυχίων διδασκαλίας Diploma in Dance Instruction (DDI) και Diploma in Dance Education (DDE) σε μπαλέτο και μοντέρνο χορό. Έχει οριστεί εξετάστρια του MODERN THEATRE του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2012 δέχθηκε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την πρόσκληση να γίνει μέλος του teaching team του New Advanced 1 Modern syllabus.

Συνεργάζεται ως χορογράφος και υπεύθυνη κίνησης με την καλλιτεχνική ομάδα Κοπέρνικος που δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδιού από το 2005, έχοντας ως κύριο ενδιαφέρον καθετί που συνδέει το παιδί με την τέχνη.