ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΚΟΡΕΛΛΗΣ

About me

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Κ. Κορέλλης εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων fitness βοηθώντας κέντρα υγείας και προσωπικούς γυμναστές να επιτύχουν τους στόχους τους, να μειώσουν τα έξοδά τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο fitness και τις πωλήσεις, διευθύνει ένα σημαντικό αριθμό επιτυχημένων επιχειρήσεων που σχετίζονται με την υγεία και ταυτόχρονα δρα ως σύμβουλος φημισμένων προπονητών, επαγγελματιών αθλητών και επιχειρηματιών.

Το 2008 ίδρυσε το DNA Performance Solutions, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αναγνώρισης αθλητικών ταλέντων καθώς και υπηρεσίες προσαρμοσμένης διατροφής (nutrition coaching) σύμφωνα με ατομική γενετική αξιολόγηση.

Το 2011 ίδρυσε το EVEXIS Global Fitness Franchise, μια έτοιμη λύση επιχειρήσεων fitness, προσφέροντας σε φιλόδοξους επιχειρηματίες την επιλογή να διευθύνουν τη δική τους κερδοφόρα επιχείρηση fitness.
Το 2012 ίδρυσε το Fitness 4 Profits το οποίο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και επαγγελματικές λύσεις σε ειδικούς του fitness στη Κύπρο και στο εξωτερικό.!
Από το 2015 διατελεί Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Κύπρου και αποτέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Ταεκβοντο που πραγματοποιήθηκε το 2017 στην Κύπρο.
Ακαδημαικοί τίτλοι:
• Πτυχίο από ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ταεκβοντο
• Μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Nebraska at Omana, USA με διατριβή στον
τομέα της εργοφυσιολογίας.
• Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Cyprus Institute of Marketing.
• Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το American Association of Small Business Consultants.
Αθλητικά Επιτεύγματα:
9 φορές Παγκύπριος Πρωταθλητής Ταεκβοντο. Χάλκινο μετάλιο στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό. 3 φορές Παγκύπριος Πρωταθλητής στο άθλημα της ιστιοσανίδας. Μέλος του προπονητικού team της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ Αθηνών δίπλα στον Lorenzo Serra Ferrer, 2006.