ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ

About me

Σύντομο Βιογραφικό

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ) με κύριες ειδικότητες στην Αεροβική Γυμναστική-Βάρη και την Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή.

Σπούδασε Χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλούς Μάνου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο την Επιστήμη του Χορού (MSc Dance Science, University of Wolverhampton).

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας και τελειόφοιτος του ΠΜΣ «Νευρολογικά Νοσήματα – Σύγχρονη Πρακτική Βασισμένη σε Ενδείξεις» του ΤΕΙ Αθήνας.

Πιστοποιημένος από τον Οργανισμό AFAA ως καθηγητής ομαδικών προγραμμάτων άσκησης, από τον Οργανισμό ISTD ως καθηγητής χορού (Licentiate, Associate & Professional diploma, DFR) και από τον Οργανισμό The Pilates Coach ως εκπαιδευτής pilates. Είναι καθηγητής της μεθόδου GYROTONIC® και GYROKINESIS®, master trainer του bodyART® (κατά Robert Steinbacher) για την Ελλάδα, Hatha Yoga (200h RYS) καθηγητής, Ηχοθεραπευτής & Ηχομασέρ (κατά Peter Hess) και εξειδικευμένος σε θέματα προπόνησης ευλυγισίας (Athletic & Dance Stretching) και μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης (Myofascial Release).

Ειδικεύτηκε στους Λατινοαμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς χορούς από τις σχολές χορού Asters International και στο Hip Hop σε Αγγλία και Γερμανία.

Έχει χορέψει, μεταξύ άλλων, στην ομάδα ΤΑΝ, το Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου, την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη χοροθεατρική ομάδα 2 του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Υπεύθυνος και Βασικός Καθηγητής του Dance School του Studio One και του bodyART® για την Ελλάδα, καθώς και Βασικός Καθηγητής της Σχολής.